Ga lekker Terschelling en geniet!

Logo Terschelling

Iedereen is wel bekend met de waddeneilanden. Dit is ook niet zo gek, want ook al is Nederland niet zo groot hebben wij toch een paar eilanden. Het fijne is, is dat ze ook lekker dichtbij liggen. Mocht jij helemaal in het zuiden van het land wonen dan kan het nog wel eens lang duur voordat jij op een van de eilanden bent, maar als jij in het noorden woont dan is er niks aan de hand en dan ben jij er zo. Als jij op vakantie wilt naar een waddeneiland dan zijn er een paar waar jij uit kunt gaan kiezen. Een van de populairste is Terschelling en dat is ook niet zo gek. Jij kunt er heel erg veel gaan doen en daarom is het ook zeker een aanrader om een keer naar dit eiland te gaan. Met een paar dagen tot een weekje kun jij je namelijk al goed vermaken op dit eiland.

Terschelling

Ligging

De ligging van het waddeneiland is niet zo last. Het is namelijk het derde eiland en dat kun jij makkelijk onthouden door het ezelsbruggetje TV TAS. Dit leren veel kinderen dan ook de basisschool. Hoewel het eiland terschelling boven Friesland ligt en het valt dan ook onder Friesland heeft het toch nog een eigen gemeente. Je kunt dus best wel stellen dat het een groot eiland is. Het kent dan ook een best groot aantal inwoners voor een eiland. Er is dan ook genoeg te doen op het eiland.

Wat te doen

Op het eiland is genoeg te doen en dat merk jij dan ook wel als je er naar toe gaat. Om te beginnen is het mogelijk om op het eiland een fijne fietstocht te maken. Dit is dan ook iets wat veel mensen doen. Nederland staat dan ook wel bekend als een fietsland en dat merk je dan ook wel. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op het eiland terschelling lekker te gaan genieten van het weer op het strand. Op het strand komen dan ook veel mensen die gaan surfen. Mocht jij dat leuk vinden dan moet je dat zeker gaan doen.